Контроль состояния конструкций при помощи высокочастотных измерений на примере Давидашенского моста в Ереване - Резник, Б.; Ефендян, П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Створена методика визначення деформацій дає змогу здійснити моніторинг інформації про параметри досліджуваного обєкту. Созданная методика определения деформационных измерений позволяет осуществлять мониторинг информации о параметрах исследуемого объекта. Created methodic of deformation determination allows to do the monitoring of information of investigated object.
Контроль стану конструкцій за допомогою високочастотних вимірювань на прикладі Давідашенського мосту в Єревані
Control of construction status using precise measurements for example Davydashenskoho bridge
Keywords: мониторинг; Давидашенский мост