Особливості аналізу соціальних медіа як дискурсивного простору - Половинчак, Ю. M. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Стаття присвячена висвітленню специфіки аналізу дискурсу соціальних медіа та виявленню його основних характеристик. Запропоновано перелік маркерів – ключових показників для дослідження комунікації в мережі Інтернет. The article represents the actual problem of public media discourse and reveals its main features. Key indicators are offered for the exploration of communication on the Internet.
The analysis of social media features as a discursive space
Keywords: соціальні медіа; аналіз соціальних медіа; маркери; social media; social media analysis; markers (indicators)