Розробка нового антидіабетичного фітозасобу - Стадницька, Н. Є.; Ударцева, Н. О.; Конечна, Р. Т.; Тарарака, А. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Опрацьовано літературні джерела стосовно застосування лікарських рослин та їх зборів для лікування і профілактики цукрового діабету. Запропоновано та обґрунтовано склад нового фітозасобу для профілактики та лікування інсулінонезалежного цукрового діабету. Literary references are worked about of application of medical plants and their collections for treatment and prophylaxis of saccharine diabetes. It is offered and founded composition of new phytomeans for a prophylaxis and treatment of insulinindependent saccharine diabetes.
Keywords: цукровий діабет; фітозасіб; інсулінонезалежність