Удосконалення нормативно-правової бази ідентифікування фінансових ризиків державною контрольно-ревізійною службою України - Диба, М. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Проаналізовано існуючі недоліки вітчизняного законодавства у сфері ідентифікування фінансових ризиків державною контрольно-ревізійною службою України. Вивчено європейський досвід законодавчого регулювання процесу управління та ідентифікування ризиків. Запропоновано необхідні зміни у існуючі нормативно-правові акти з метою удосконалення законодавчої бази та ефективності діяльності державної контрольно-ревізійної служби.
Keywords: ідентифікування; фінансових; ризиків