Слива, Ю.2018-06-152018-06-152017-02-112017-02-11Слива Ю. Сучасні концепції та принципи управління безпечністю харчової продукції / Ю. Слива // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 129. — (Управління якістю у сфері освіти, науки та промисловості).https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/41960129ukСучасні концепції та принципи управління безпечністю харчової продукціїConference Abstract© Національний університет «Львівська політехніка», 2017© Ю. Слива, 20171614.31.001Sliva Iu. Suchasni kontseptsii ta pryntsypy upravlinnia bezpechnistiu kharchovoi produktsii / Iu. Sliva // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 129. — (Upravlinnia yakistiu u sferi osvity, nauky ta promyslovosti).