Нейро-нечітке моделювання в задачах оперативного діагностування електрообладнання - Рубаненко, О. Є. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Запропоновано нейро нечіткі моделі РПН трансформаторів, високовольтних вимикачів, силових трансформаторів, які можна використовувати під час оперативного діагностування. In this article it is offered to the fuzzy-logic model of RPN transformers, high-voltages switches, power transformers which can be used for the operative diagnosticating.
Keywords: електрообладнання; моделювання; діагностування; задачі