Про лісотехнічний словник призабутої лексики - Библюк, Нестор (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Укладено лісотехнічний словник, який лише доповнює наявні словники відсутніми в них українськими термінами.

The forest technical vocabulary for the usual vocabularies with Ukrainian terms addition is prepared.