Методи розподілу ресурсів слабкоструктурованої задачі укладання розкладу - Верес, О. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Methods and algorithms of allocation of basic resources of semistructured task of forming of curriculum of lessons are resulted. In the article the process of forming of semester curricula and algorithm of organization of primary informative base is described. Наведено методи та алгоритми розподілу основних ресурсів слабкострук- турованої задачі формування розкладу навчальних занять. У статті описано процес формування семестрових навчальних планів та алгоритм упорядкування первинної інформаційної бази.