Виховання правової культури військовослужбовців – невідкладне завдання кадрової політики у Збройних силах України - Сивак, О.; Дурач, В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розкрито теоретичні засади, практику виховання правової культури військовослужбовців, її вплив на удосконалення добору кадрів у Збройних силах України. The article studies theoretical basis, the practice of law education of servicemen and its influence on improving the work of the staff in the Armed Forces of Ukraine.