Інформаційна модель формування звітних документів державної екзаменаційної комісії - Романовська, Ірина; Думанський, Нестор (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
In this article an information model of organizing reporting documents for state examination board is presented.
Keywords: державна екзаменаційна комісія; інформаційна модель; кваліфікаційна робота; звітні документи; захист