Швидкий синтез нееквідистантних конфігурацій комбінаторних структур з використанням числових в’язанок - Різник, О.; Балич, Б.; Парубчак, В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розглянуто швидкий синтез нееквідистантних конфігурацій комбінаторних структур на основі числових в'язанок для кодування інформації. Розроблена методика дає можливість побудови не лише одновимірних лінійок-в’язанок мінімальної довжини на послідовностях упорядкованих чисел, але й багатовимірних лінійок-в’язанок мінімальних розмірів з нееквідистантною структурою. In the article the rapid synthesis of uneven configurations of комбінаторних structures is examined on the basis of numerical bundles. The developed method enables construction not only unidimensional lines-bundles minimum length on sequences well-organized numbers but also multidimensional lines-bundles of low-limit with a uneven structure.