Ідентифікація запасів в управлінні логістичною системою - Білик, М. С.; Кіндрацька, Г. І.; Кобилюх, О. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Досліджені роль і місце аналізу запасів як функції управління логістичною системою, виявлено проблеми формування основних елементів методики їх аналізу, запропоновано деякі напрями та показники аналізу запасів з урахуванням типу політики фінансування різних груп оборотних активів та інших чинників. We probed a role and place of analysis of inventories as functions of management of logistic the system, we defined the problems of development of basic elements of method of their analysis, we offered directions and indexes of analysis of inventories taking into account the type of financing of different groups of circulating assets and other factors.