Властивості ф-функцій двовимірного аргументу - Фільц, Роман (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглянуто основні властивості показникових функцій, показники яких є многочленами Тейлора парного степеня з двома незалежними змінними і від’ємними коефіцієнтами при найвищих степенях цих змінних. Properties of exponential functions, the exponents of which are even degree twodimensional Taylor’s polynomials with negative coefficients corresponding to the highest degree of independent variables, are considered.