Сучасний стан створення безпровідних телекомунікаційних систем - Семенко, А. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Здійснено короткий огляд сучасного стану створення безпровідних телекомунікаційних систем. Охарактеризовано теоретичні аспекти створення систем. Наведено характеристики сучасних систем та основних електронних компонетів, що визначають парамети систем. Відзначено перспективні напрямки подальшого вдосконалення систем. Short survey of the wireless telecommunication systems development present state is made. Theoretical aspects of wireless network creation are given. The characteristics of modern systems and the main electronic components, which define system’s parameters, are given. The perspective ways of wireless systems development are described.
Keywords: безпровідні телекомунікаційні системи; електронні компонети; wireless telecommunication systems; electronic components