Удосконалений алгоритм ШПФ на базі швидкої згортки - Чуприна, О. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Наводиться удосконалений ефективний алгоритм обчислення ШПФ для великих обсягів даних. Алгоритм оснований на зведенні ДПФ до згортки та обчисленні коротких згорток з мінімальною кількістю множень. The improved effective algorithm over of calculation is brought FFT for the large volumes of information. An algorithm is based on taking of discrete transformation of Fourier to package and calculation of short package with the minimum number of increases.