Формування маркетингового підходу в управлінні інноваційними процесами - Ковальчук, С. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Визначаються основні концептуальні підходи до формування інноваційних проце¬сів на різних економічних рівнях. Одним із головних підходів до інноваційної діяльності на регіональному рівні визначається кластеризація. Для ефективнішого формування та реалізації інноваційних процесів вважають за доцільне використовувати маркетингові підходи, які реалізуються в діяльності відповідних маркетингових структур. In clause the basic conceptual approaches to formation of innovative processes on different economic levels are defined. By one of the main approaches to realization of innovative activity at a regional level it is ‘clasterysation’; I. For more effective formation and realization of innovative processes it is considered for expedient to use marketing approaches which are realized in activity of corresponding marketing structures.