Окислення циклогексану у присутності складної каталітичної системи етилгексаноат хрому-краун-ефір - Мельник, Ю. Р.; Реутський, В. В.; Мокрий, Є. М. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
Використання складної каталітичної системи етилгексаноат хрому – краун- ефір приводить до збільшення співвідношення циклогексанон/циклогексанол на 10…40 % (відн). The use of complex catalytic system chromium ethylhexonate – crown-ether leads to the increase of cyclohexanon/cyclohexanol ratio by 10…40 %.