Побудова Internet-системи служби працевлаштування - Литвин, В. В.; Герман, М. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Розглянуто основні принципи побудови інтелектуальної Internet-системи служби працевлаштування за допомогою логічного виведення на основі продукційних правил. Описано проблеми сучасного ринку праці України та варіанти їх вирішення. In this paper the problems of informative design of activity of placement service are explored Basic principles of functioning of the systems of service of employment are considered. The special attention is spared them to the informative filling, to construction of depositories of data for support of processes of acceptance of decisions.