Обґрунтування діагностичних ознак для визначення технічного стану електротехнічного обладнання з використанням інформаційно-вимірювальної системи ударної діагностики - Мислович, М. В.; Федоза, О. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Проведено теоретичне обгрунтування діагностичних ознак технічного стану електротехнічного обладнання. Розроблено методи побудови статистичних оцінок запропонованих ознак, які реалізуються в інформаційно-вимірювальній системі ударної діагностики електротехнічного обладнання. The theoretical substantiation of diagnostic indications of availability index of product of the electrotechnical equipment is conducted. The methods of construction of statistical valuations of offered indications are developed which will be realized in the informational-measuring system of shock diagnostics of the electrotechnical equipment.