Оцінювання та аналіз результатів діяльності підприємства як передумова ефективного планування його розвитку - Свірська, О. Б. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Висвітлено питання, що пов’язані із уточненням таких понять, як “оцінювання” та “аналіз” результатів економічної діяльності підприємств та їх класифікацією, а також дослідженням відомих методів та показників для їх здійснення з метою прогнозування розвитку підприємства.

In the article the issues, related to definition of analysis and evaluation of enterprise economic activity results, their classification and investigation of existing evaluation methods and indexes for enterprise development prediction are highlighted.
Keywords: 658.15; 657.6