Роль стратегічного маркетингу у формуванні експортного потенціалу регіону - Кутідзе, Л. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
На експортний потенціал регіону впливає не тільки стан і склад економічних ресурсів, тобто можливості пропозиції, але й структура і обсяги попиту на відповідних ринках. Для підвищення конкурентоспроможності підприємств необхідно застосування стратегічного маркетингу на регіональному рівні. The export potential is influenced not only by the current state and structure of the economic resources, i.e. supply possibilities, but by the structure and volumes of demand on the correspondent markets. It is necessary to apply strategic marketing on the national level for the increasing of the enterprises competitiveness.