Детермінація адміністративних правопорушень в сфері інтелектуальної власності - Римарчук, Г. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглядається питання визначення умов та причин, які сприяють виникненню протиправної поведінки та є стимулом для введення заходів протидії окремим адміністративно-карним діянням відповідними органами влади у сфері інтелектуальної власності. Окрім того, робиться наголос на виділенні в процесі детермінації правопорушень таких форм зв’язків як функціональні, статистичні, зв’язки стану, причинні. Рассматривается вопрос определения условий и причин, способствующих возникновению противоправного поведения и является стимулом для введения мер противодействия отдельным административно-наказуемым деяниям соответствующими органами власти в сфере интеллектуальной собственности. Кроме того, делается упор на выделении в процессе детерминации правонарушений таких форм связей, как функциональные, статистические, связи состояния, причинные. The article covers an issue of determination of certain conditions and reasons (grounds) that encourage administrative violations and stimulate the adoption of preventive measures by separate state bodies in the field of intellectual property rights. Besides, it is accentuated on the designation in a process of administrative violations determination of functional, statistic and links of reason.
Детерминация административных правонарушений в сфере интеллектуальной собственности
Determination of administrative offenses in the field ofintellectual property
Keywords: умови; причини; інтелектуальна власність; адміністративні правопорушення; детермінація; условия; причины; интеллектуальная собственность; административне правонарушения; детерминация; conditions; reasons; intellectual property; administrative violations; determination