Прискорені алгоритми розрахунку законів дисперсії на змішаному базисі в GaAs - Сиротюк, С. В.; Кинаш, Ю. Є.; Краєвський, С. Н.; Різак, В. Л. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Виведені і реалізовані прискорені алгоритми розрахунку матриці гаміль-тоніана кристала на змішаному базисі одноелектронних станів. Доведена їхня перевага над традиційним підходом, що ґрунтується на розкладі кристалічного потенціалу в ряд Фур’є. The accelerated algorithms for crystal Hamiltonian matrix calculation within the mixed basis of single-particle states have been derived and implemented. Their advantage over traditional approach grounded on the Fourier series development of crystal potential has been proved.
The accelerated algorithms for disrersion laws calculation within mixed basis in GaAs
Keywords: 537.311.322