Особливості орієнтації матеріалу під час викладання історії України для студентів економічного профілю навчання - Гриневич, Т. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проаналізовано особливості викладання історії України для студентів вищих навчальних закладів економічного профілю навчання. Пропонується зацікавлення студентів вивченням історії через інтеграцію її навчального матеріалу із економічними дисциплінами. Наводяться приклади навчальних тем та проблем де можливо поєднати історію України із економічною проблематикою. The article analyzes the features of teaching the history of Ukraine for university students studying economics. A student interested in studying history through the integration of educational material with economic disciplines. Examples of training topics and issues where possible to combine the history of Ukraine on economic issues.
Features of target material in teaching the history of Ukraine for students of economics edukation
Keywords: інтеграція; зацікавлення; історія України; економічні процеси; integration; interest; history of Ukraine; economic processes