Характеристика окремих типів управлінських інформаційних систем - Ванькович, Л. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглядається й уточнюється поняття управлінської інформаційної системи, виокремлюються головні типи інформаційних систем, які слугують для задоволення потреб різних організаційних рівнів і функціональних сфер менеджменту. Охарактеризовано такі типи інформаційних систем.
The concept of the administrative informative system is examined and specified, the main types of the informative systems which serve for satisfaction of necessities of different organizational levels and functional spheres of management are selected. Description of such types of the informative systems is carried out.