Чутливість характеристик власних загасаючих коливань перохідної напруги накладного вихрострумового перетворювача над об'єктом контролю у формі пластини до її магнітної проникності і електричної провідності - Яцун, М. А.; Яцун, А. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено чутливості колової частоти, коефіцієнта загасання, амплітуди і початкової величини перехідної напруги на обмотці збудження накладного екранованого кільцевого первинного перетворювача прямокутного поперечного перерізу над провідною пластиною як об’єктом контролю до її магнітної проникності і електричної провідності після вимикання первинного вимірного кола з конденсатором від джерела постійної напруги. Explored to the sensitiveness of circle frequency, coefficient of fading, amplitude and initial size of transitional tension on the puttee of excitation of the superimposed screened circular primary transformer of rectangular transversal to the cut above a leading plate as control object to its permeance and electric conductivity after the shutdown of primary measurable circle with a condenser from the source of permanent tension.