Врахування різних видів витрат при визначенні мінімальної ціни пропозиції - Селюченко, Н. Є.; Живко, З. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2005)
Розглянуто підходи до врахування різних видів витрат в процесі встановлення мінімально можливої ціни на товар. In article it is considered approaches to the account of different kinds of costs during an establishment of minimally possible price for the goods.