Замки князів Несвіцьких та похідних від них князів Збаразьких, Вишневецьких і Порицьких на Волині (XV – перша половина XVII ст.) - Собчук, В. Д. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
На основі опублікованих та архівних джерел з’ясований час появи ініціаторів будівництва і власників 24 замків, що функціонували на Волині в XV – першій половині XVII ст. у володіннях групи української знаті, яку становили князі Несвіцькі, та роди, що утворилися в процесі їх розгалуження. Based on some published and archival materials there was elucidated the time of appearance and proprietors of 24 castles which functioned in Volynie in the XV – first half of the XVII centuries in the estates of the kniazes Nesvitsky and the kins, who appeared during the process of their ramification.