Вплив розчинника на коефіцієнт активності метакрилової кислоти у бінарних системах - Кос, Ю. В.; Сергеєв, В. В.; Ван-Чин-Сян, Ю. Я.; Раєвський, Ю. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено температурні залежності тиску насиченої пари для розчинів метакрилової кислоти з бензолом, гексаном, ацетонітрилом та оцтовою кислотою. Вивчено вплив природи розчинника на зміну коефіцієнта активності метакрилової кислоти у бінарних системах. Investigated the depending of temperature on pressure of saturated vapor for solution of methacrylate acid with benzen, hexan, acetonitril and etanol acid. The influence of solvent nature at the changing of active coefficient of methacrylate acid in bicomponent systems.