Комбіновані металеві конструкції будівель і споруд (дослідження, розрахунок, виготовлення і монтаж) - Гоголь, М. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Наведено результати досліджень комбінованих легких металевих конструкцій з регулюванням зусиль в них в процесі їх проектування шляхом раціонального підбору жорсткостей, геометричних схем, типів опор тощо. Показана ефективність таких конструктивних форм. The results of researches of the combined easy metallic constructions are given with adjusting of efforts in them in the process of their planning by the rational choice of inflexibilities, geometrical charts, types of supports, etc. Efficiency of such structural forms is shown.