Моделювання впливу діелектричного тіла на параметри випромінювача - Захарія, Й. А.; Прудиус, І. Н.; Сторож, В. Г. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Здійснено моделювання зміни параметрів півхвильового вібратора під дією діелектричного тіла скінченних розмірів. При цьому тіло замінюється системою ниток електричного струму.

Modeling of the parameters changes for a half-wave dipole under a dielectric body of finite dimensions influance has been cfrried out. The body has been replaced by a system of electric current filaments in this model.
Keywords: 621.372.852.1