Факторний аналіз формування забезпечень майбутніх витрат підприємствами України з використанням методів рангової кореляції - Терещенко, В. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Виявлено та систематизовано фактори, які негативно впливають на рівень активності господарюючих суб’єктів України при формуванні забезпечень майбутніх витрат і платежів, визначено ступінь негативного впливу кожного з них з використанням методів рангової кореляції. The article contains the list of factors, which make a negative impact on the activity level of Ukrainian enterprises in provision for future costs and payments forming process. In article it was made the strength measuring of negative influence for every factor using range correlation methods.