Паляниця, Л. Я.Гродзіцька, О. С.Березовська, Н. І.Косів, Р. Б.Швабюк, О. В.2010-06-092010-06-092007Переробка пшениці до спирту з використання композицій ферментних препаратів / Л. Я. Паляниця, О. С. Гродзіцька, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2007. – № 590 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 169-172. – Бібліографія: 6 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/4401Досліджено дію концентрованих ферментних препаратів під час водяно-теплової обробки пшениці. Доведено, що використання ферментних препаратів додаткової дії Cellusine D4-L та Fungasine L покращує ступінь використання крохмалю, підвищує вихід спирту з тонни умовного крохмалю. The action of concentration enzymatic preparations during water-heat treatment of wheat is investigated. It is proved that the use of enzymatic preparations of additional action Сellusine D4-L and Fungasine L improve degree of use starch, increase exit of spirit from the ton of conventional starch.uaконцентровані ферментні препаративодяно-теплова обробкаCellusine D4-LFungasine LПереробка пшениці до спирту з використання композицій ферментних препаратівArticle