Unveiling technical aspects of the KYPS system in the hospitality sector of Ukraine - Андрушко, Андрій; Andrushko, Andriy (Видавництво Львівської політехніки, 2024)
У статті досліджено деякі технічні аспекти системи KYPS, передової технології вимі- рювання показників середовища, яка змінює сектор ресторанного бізнесу в Україні. Технологія зосе- реджена на технічній синергії між платою ESP32 SX1276 Lora та датчиком Si7021. У статті висвітлено їх роль у моніторингу показників навколишнього середовища в режимі реального часу в сфері гро- мадського харчування. Як показовий випадок застосування Інтернету речей, KYPS демонструє значний потенціал та інженерні знахідки, що сприяють ефективності та інноваціям у сфері громадського харчування України.

The article explores some technical aspects of the KYPS System, a pioneering Smart Measurement Technology reshaping Ukraine’s hospitality sector. It focuses on the technical synergy between the ESP32 SX1276 Lora Development Board and the Si7021 sensor, spotlighting their role in real-time environmental monitoring within the food and beverage domain. As an emblematic case of SMT integration, KYPS showcases the transformative potential and engineering nuances driving efficiency and innovation within Ukrainian hospitality.
Технічні аспекти системи KYPS для моніторингу показників середовища в секторі громадського харчування України
Keywords: технології розумного вимірювання; система KYPS; плата ESP32 SX1276 Lora; датчик Si7021; сектор громадського харчування в Україні; моніторинг середовища; Smart Measurement Technologies; KYPS system; ESP32 SX1276 Lora development board; Si7021 sensor; hospitality sector in Ukraine; environmental monitoring