Виховання принципу толерантності під час викладання політології - Киянка, Ірина (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Конфлікт і компроміс, консенсус і толерантність – неодмінні супутники людського буття. Взаємодіючи і змінюючи один одного, вони забезпечують не тільки сталий розвиток суспільства, але й гармонізують відносини в спільнотах. Принцип толерантності допомагає різним групам та спільнотам не тільки співіснувати, але й захищає державно-політичний устрій держави. Conflict and compromise, consensus and tolerance are necessary for human life. Cooperative and change one to one gives of the new possibility for development of society and harmonize of relationships in communities. Principle of tolerance helping of different groups and communities not only to be but support of authority and political regime in country.