Методологія осмислення соціальної відповідальності - Богуцька, Н. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Висвітлено методологію осмислення соціальної відповідальності у загальній теорії права. Освещено методологическое осмысление социальной ответствености в общей теории права. The methodology of understanding social resposibility in the general theory of law.
Методология осмысления социальной ответственности
The methodology of understanding social responsibility
Keywords: право; методологія; особа; відповідальність; правова наука; філософія; держава; право; методология; личность; ответственость; правовая наука; философия; государство; law; methodology; person; responsibility; legal science; philosophy; state