Бюджетне планування - Турій, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглядаються питання фінансового планування на підприємстві, зокрема, – наповнення, використання і порівняльний аналіз стану бюджету. Зроблено відповідні висновки. The article is devoted to questions of financial planning at the enterprise, in particular, – filling, use and comparative analysis of state of the budget; the appropriate conclusions are made.