Компонента автоматизованого нарахування заробітної плати фінансових інформаційних систем - Жежнич, П. І.; Шаховська, Н. Б.; Сєров, Ю. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
The problems in automation of payment are described. The conceptual model of described system is designed. The payment algorithm is built. Проаналізовано проблеми, що виникають під час автоматизації нарахування заробітної плати. Побудовано інформаційну модель процесу автоматизованого нарахування заробітної плати. Розроблено алгоритм нарахування заробітної плати