Тепло-фізичні характеристики феноло-формальдегідних смол, модифікованих епоксидною смолою - Красінський, В. В.; Суберляк, О. В.; Шаповал, Й. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Виявлені закономірності одержання епокси-новолачних композицій та вибраний каталізатор їх тверднення. Встановлені оптимальні співвідношення феноло-формальдегідної та епоксидної смол і необхідна кількість каталізатора. Визначені теплостійкість і температура текучості незатверджених та затверджених епоксиноволачних композицій. The regularities of epoxy-novolacs compositions obtaining are defined and their curing catalyst is selected as well. The optimal ratio of phenol-formaldehyde and epoxy resins and required quantity of catalyst are determined. The thermostability and viscosity temperature of uncured and cured epoxy-novolacs compositions are estimated.
Keywords: епоксидні смоли; феноло-формальдегідні смоли