Розрахунок очікуваної точності геометричного нівелювання та проектування програми робіт на геодинамічних полігонах - Островський, А. Л.; Черняга, П. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
На основании теоретических расчетов предложены методика и средства повышения точности нивелирования и класса с целью использования его для прецизионного нивелирования на геодинамических полигонах. Jn the basis of theoretical calculation the method and means of the increase of firstalass levelling accuracy with the purpose of the using it for the precision levelling on the geodynamic poligon was proposed.