Українська соціал-демократична партія: періодичні видання та діяльність (кінець ХІХ – початок ХХ ст.) - Хімяк, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглядається діяльність Української соціал-демократичної партії та докладно досліджується роль преси у внутрішньопартійному та загальнополітичному житті галицького суспільства. In our work we look at the activity of the USDP and research the role of the press in the in lad-partial and social-political life of Halician society.