Концепція побудови кадастрової системи України - Перович, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Предлагается концепция единого алгоритма формирования разных кадастров в единую кадастровую систему страны. The concept of a unified algorithm of different inventories in single cadastral system mills.