Корпоративна культура - чинник соціально-економічного розвитку організації - Бала, О. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Висвітлено поняття корпоративної культури. Визначено значення та особливості корпоративної культури, орієнтовані на задоволення соціальних, етичних та духовних потреб суспільства. Обґрунтовано необхідність вмілого використання елементів корпоративної культури. Саме такий підхід дозволить організаціям ефективно здійснювати економічну діяльність та максимально задовольнити інтереси всіх її суб’єктів корпоративних відносин. The concept of corporate culture is described in the article. A role and features of corporate culture is oriented certainly, on satisfaction of social, ethics and spiritual necessities of society. It is proved the necessity of the elements able use of corporate culture. Exactly such approach will allow organizations effectively to carry out the economic activity and maximally to satisfy interests of all its subjects of corporate relations.