Міцність та деформативність залізобетонних колон підсилених вуглецевою стрічкою - Бліхарський, Я. З.; Хміль, Р. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Досліджено ефективність підсилення залізобетонних колон вуглецевою стрічкою Sika Carbodur. The paper is devoted to the investigation of efficiency of reinforced concrete column strengthening using pultruded carbon fiber plates.
Keywords: залізобетонні колони; підсилення; композитні матеріали; стрічки з вуглецевих волокон для підсилення конструкцій; reinforced column; strengthening; composite materials; pultruded carbon fiber plates for structural strengthening