Електронна комерція: основні поняття, проблеми та перспективи - Мусій, Х. Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто поняття, проблеми та перспективи електронної комерції. Пояснено термін “електронна комерція”, розглянуто основні поняття та категорії електронної комерції, подано її модель, а також основні сфери електронної комерції та завдання її суб’єктів. Розглянуто процес освоєння підприємством цього сучасного виду бізнесу, зроблено висновки щодо проблем і перспектив, електронної комерції в Україні. In this artictle the main note is taken of the problems and aspects of e-commerce. The conception of e-commerce is defined and some base concepts are tried to be described. There are the declarations of e-commerce model and its incidences. The process of assimilation of this modern kind of supervision by companies is reviewed in this paper. And some conclusions are made about the problems and aspects of ecommerce, also in Ukraine.