Аналіз GNSS-обладнання для роботи у RTK режимі - Задемленюк, А. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
На основі наявного GNSS-обладнання виконано аналіз та порівняння продукції різних фірм-виробників, наведено деякі технічні характеристики і приблизну вартість обладнання. На основе cуществующего GNSS-оборудования выполнен анализ и сравнение продукции произведенной различных фирм-производителями, приведены некоторые технические характеристики и приблизительная стоимость. On the basis of existing GNSS-equipment an analysis and comparison of products made by different manufacturers, are some characteristics and their approximate cost.
Анализ GNSS-оборудования для работы в RTK-режиме
Analysis of GNSS-equipment for working in RTK-mode
Keywords: GPS; ГЛОНАСС; GALILEO системи; GNSS-обладнання; RTK-режим; референцні станції; GSM/GPRS канали зв'язку; RTCM; CMR; CMR+ стандартний формат поправок