Аналіз способів організації переміщення мобільних вимірювальних агентів - Голембо, В.; Бочкарьов, О.; Кусьпісь, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Проаналізовано різні способи організації переміщення мобільних вимірювальних агентів розподіленої системи автономних досліджень. Запропоновано концепцію використання для переміщення вимірювальних агентів уже наявних мобільних об’єктів-носіїв. Проанализированы разные способы организации перемещения мобильных измерительных агентов распределенной системы автономных исследований. Предложена концепция использования для перемещения измерительных агентов уже существующих мобильных объектов-носителей. The different approaches to organization of relocation of mobile explorer agents of distributed autonomous exploration system are considered. The concept of using the prefabricated mobile objects-carriers for relocating explorer agents is proposed.