Сучасний стан нормативної документації в галузі термометрії - Назаренко, Л.; Горне, Г.; Сергієнко, Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Наведено результати аналізу відповідності нормативної документації в галузі контактної та безконтактної термометрії до сучасних вимог метрологічної практики. Приведены результаты анализа соответствия нормативной документации в области контактной и бесконтактной термометрии современным требованиям метрологической практики. The results of the analysis of compliance of the normative documentation in the field of contact and non-contact thermometry with the present requirements of metrological practice are given.