Предмет проблем філософії права - Сливка, С. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Формулюється об’єкт, предмет та п’ять груп проблем філософії права. Розглянуто об’єктивну та суб’єктивну сторони вирішення цих проблем, передумови виникнення проблем філософії права та мету їх дослідження. Формулируется объект, предмет и пять групп проблем философии права. Рассмотрены объективная и субъективная стороны решения этих проблем, предпосылки возникновения проблем философии права и цель их исследования. The paper is formulated as object, subject, and five groups of problems of philosophy of law. Objective and subjective sides of these problems by the prerequisites of the problems of philosophy of law and the purpose of their study.
Предмет проблем философии права
Subject of problems of philosophy of law
Keywords: об’єкт; суб’єкт; групи проблем: методологічно-теоретичні, природно-антропологічні, онтологічно-релігійні, деонтологічно-позитивістські, державотворчі; объект; субъект; группы проблем: методологически-теоретические, естественно-антропологические, онтологически-религиозные, деонтологически-позитивистские, государственно-творческие; object; subject; of problems: methodological and theoretical natural and anthropological, ontological, religious, ethical, positivist and the nation