Дослідження моделі синтезу повітророзподільника з поздовжньою щілиною для роздавання повітря за заданим законом - Фаст, В. М.; Янгурський, К. І.; Атаманова, І. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Подано результати експериментального дослідження моделі синтезу повітророзпо-дільника з поздовжньою щілиною для роздавання повітря за заданим законом.The results of experimental research of model of synthesis of systems of division of air are given with a longitudinal crack for distribution of air after the set law.